Avalanche (AVAX), Ethereum’u Geçmek üzere

metaverse haber

Kripto para araştırma şirketi MessariAVAX günlük işlem sayısı açısından Ethereum’u (ETH) geçebilecek potansiyele sahip olduğunu açıkladı.

Teşvik programlarının beklemeye alınması ve alt ağların yola çıkmasıyla işlerin seyri değişti. Avalanche, önümüzdeki çeyrekte ETH ’u geçmek için ilginç bir fırsata sahip.

Ayrıca Messari Ethereum’un 2022’nin ilk çeyreğinde günde ortalama yaklaşık 1.17 milyon işlem gerçekleştirdiğini söyledi. Kripto para araştırma şirketine göre Avalanche, ilk çeyrekte Ethereum ortalamasının %74’ünü yakaladı. Ve ikinci çeyrekte bunu aşacağını yorumlamakta. Bununla birlikte Messari, Avalanche’ın işlem ücretlerinin, kısmen Apricot adlı büyük bir Avalanche güncellemesi sayesinde ikinci çeyrekte düşeceğini tahmin ediyor. Ağda yazım itibariyle işlem ücretleri 0.67 dolar civarında yer alıyor. Ayrıca işlem ücretleri günlük işlemlerle paralel olarak yukarı doğru bir eğilim gösteriyor. İstikrarlı olsa da, işlem ücretleri günlük işlemlerle paralel olarak yukarı doğru bir eğilim gösteriyor.

Piyasada değerine 10.sırada yer alan Avalanche (AVAX), yazım sırasında 77.34 dolardan işlem görüyor. Ve son iki haftada yaklaşık %20 düştü. Son olarak Ethereum ise 3026 dolardan el değiştiriyor.

Güncel kripto para haberleri için takipte kalın.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir