Crypto Capo “Bitcoin’de Büyük Çöküş Hala Yaşanmadı!”

Crypto-Capo-Bitcoin-Büyük-Çöküş

Crypto Capo, kripto yatırımcıları tarafından yakından takip edilen başarılı bir analist. Geçtiğimiz günlerde başarılı tahminlerini bildirdi. Önde gelen kripto para birimi Bitcoin‘de (BTC) 48.200 dolardan bir düşüş öngören ve bu tahmininde %100 başarılı olan Capo, en iyi kripto para biriminin henüz dibe vurmadığına inanıyor.

Önde gelen analist, şimdiye kadar yeni bir Bitcoin grafik güncellemesi paylaştı. Ana kripto para biriminin tekrar 30.000 – 31.000 dolar civarından tekrar düşmeye başlayacağını açıklayan Capo, takipçilerinden bir kez daha tepki aldı.

Kilit direnç olarak 30.000 – 31.000 dolar Bitcoin seviyelerini belirleyen Capo, göstergelerde gizli bir düşüşün gecikmeyeceğini söylüyor.

BTC‘nin önümüzdeki saatlerde büyük bir düşüş dalgasıyla karşı karşıya kalacağını söyleyen popüler analist, ana kripto para biriminin dibinin 21.000 dolar destek seviyesine geleceğini söylüyor.

Bitcoin’de Tekrardan Düşüş Başlayabilir Mi?

Bugün yaşanan gelişmelere baktığımızda birçok altcoinin değerini katladığını ve neredeyse tüm altcoinlerin yükseldiğini gözlemledik.

Bitcoin 25.300 dolar seviyelerinde harekete geçerek yaklaşık %20 oranında değer kazanmayı başarırken, bazı altcoinler %200’e varan değer artışı gösterdi.

İlerleyen süreçlerde BTC’nin 31.000 – 32.000 dolar direncini aşıp yükselişe geçmesi daha büyük yükselişlerin habercisi olabilir ancak aşamaması durumda 25.300 doların altına düşüp yeni bir dip seviye oluşturabilir.

En güncel Bitcoin ve diğer kripto para gelişmelerinden ilk siz haberdar olmak istiyorsanız Metaversenfthaberitakip edin.

Haberlerimizde herhangi bir yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır. Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız!

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir