Ethereum Bu Altcoinleri Etkiledi!

Ethereum-Altcoin-Etki

Santiment verilerine göre, Ethereum işlem ücretleri geçen yazdan bu yana ilk kez bu kadar düştü.

Ethereum işlem ücretleri GigaWei (Gwei) cinsinden ifade edilir. Kullanıcılar, Ethereum blok zincirinde işlem yapmak için ödeme yapmak zorundadır.

Ethereum (ETH) ağı çoğu zaman çok meşguldü, bu nedenle işlem ücretleri genellikle önemli ölçüde arttı.

Bu ayın başlarında, Terra ekosisteminin çöküşü, Ethereum fiyatlarındaki önemli düşüşe rağmen Ethereum fiyatlarının daha da yükselmesine neden oldu.

Tether (USDT) ve Circle’ın USDC’si, son birkaç gün içinde Ethereum ağındaki en büyük işlem ücretlerini ödeyen Stablecoin olarak kabul edildi.

Ethereum’un İşlem Ücretlerinde Yaşanan Düşüş, Bu Altcoinleri Etkiledi!

Ethereum, yüksek işlem ücretleri nedeniyle eleştirilmeye devam etti. Ölçeklendirme eksikliği, Avalanche (AVAX) ve Solana (SOL) gibi rakip blok zincirlerin ortaya çıkmasıyla bu altcoinlere büyük değer kattı.

Ethereum fiyatı düştükten sonra ağ tıkanıklığının azaldığını gösterdi. Bu, Ethereum’u daha popüler hale getirdi, ancak Avalanche ve Solana gibi rakip blok zincirleri arasında daha az popüler oldu.

Bununla birlikte, Ethereum (ETH) işlem ücreti sorununun “güncellenmiş parçalama” yardımı ile çözülmesi bekleniyor.

Güncelleme, yüksek işlem ücretlerini ortadan kaldırmanın yanı sıra, Ethereum’un enerji tüketimini önemli ölçüde azaltacaktır.

Güncel Kripto Haberleri için sayfamızı sık sık ziyaret edin.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir