Kripto paralar satılmaya devam ediyor

BTC-Kripto-Dip-Çöküyor

Kripto para piyasalarında toplu satışlar hızla devam ediyor. Gün başlangıcından bu yana düşüşler devam ederken kripto para piyasa değeri hafta başından bugüne kadar %25 değerini kaybetti. Bir haftada kaybedilen bu değer oldukça fazla. Buna bağlı olarak kripto paraların sermaye değeri toplam 1,15 trilyon dolara geriledi.

Bitcoin (BTC) 1,5 yılın en alt seviyesinde düştü

Bu hafta Bitcoin’deki kayıp %20’yi buldu. En büyük kripto para birimi olan BTC dün %6 değer kaybederken bu gün sabah &6’lık bir düşüş daha meydana geldi ve fiyatı 26.700 dolara kadar geriledi. BTC şu saatlerde 28 bin dolar civarında işlem görüyor. BTC, bu seviyelerini en son 2020 yılının son zamanlarında görmüştü.

Altcoinlerde kayıplar daha fazla

Kripto para piyasalarından ciddi miktarda fon çıkışı devam ederken altcoin piyasası, bu durumdan ciddi şekilde etkileniyor.

En büyük altcoin Ethereum’da kayıp son günlerde daha da arttı. Dün %10 düşüşten sonra bugün %10’luk bir değer kaybına daha uğradı. Bugün Ethereum(ETH), 1.800 dolardan işlem görüyor. Ethereum şuan Temmuz 2021 aylarındaki dip seviyelerine kadar gerilemiş durumda.

İlk 100 kripto parada nerdeyse tüm altcoinler güne %40 oranında düşüşle başladı. İlk 10 kripto varlık arasında olan altcoinler, günlük %25-%30 oranlarında kayıp verdiler. Sabah saatlerinde BNB coin 238 dolara düşerken, XRP 0,38 dolara geriledi. Solana (SOL) haftalık %50’den fazla kayba ulaşırken 43 dolar civarında işlem görüyor. Cordano ise değerinin yarısında fazlasını kaybederek 0,42 dolara kadar düştü.

Bitcoin ve altcoinler ile ilgili gelişmeler için Kripto Haber sayfamızı takip edin.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir