MERCADO BITCOIN, MEKSİKA FAALİYETLERİNİ AÇIKLADI!

Mercado-Bitcoin-Meksika-Faaliyet

Brezilyalı ünlü kripto para borsası Mercado Bitcoin, genişleme planını açıkladı. Şirketin CEO’su Reinaldo Rabelo tarafından yapılan açıklamada, şirketin bu yıl içinde Meksika’da faaliyetlerine başlayacağı duyuruldu.

Bu Yıl Meksika Operasyonlarını Başlatacak!

2TM şirketine bağlı olan ve geçtiğimiz yıl SoftBank’tan 200 milyon dolar yatırım alan Mercado Bitcoin, genişleme planını açıkladı. Mercado Bitcoin CEO’su Reinaldo Rabelo tarafından yapılan açıklamada, kripto para borsasının 2022 yılının ikinci yarısında Meksika’da bir satın alma yoluyla faaliyete başlayacağını belirtti. Satın almanın mutlaka başka bir kripto para borsası üzerinden olmayacağını belirten Rabelo, Mercado’nun anlaşma için düzenleyici onayı beklediğini dile getirerek konu hakkında daha fazla ayrıntı vermekten kaçındı.

MERCADO-BITCOIN-MEKSİKA-ŞUBE-AÇILIŞ

Mercado Brezilya’nın ana şirketi olan 2TM, geçtiğimiz yıl SoftBank’tan 200 milyon dolar yatırım almış ve bu yatırımla şirketin Latin Amerika’da genişleyeceği belirtilmişti. Şirket, 2022 başında bir satın alma yoluyla Portekiz’de faaliyet göstermeye başlamış olsa da Latin Amerika’da sadece Brezilya’da faaliyetlerine devam ediyor. Rabelo, zorlu kripto piyasası nedeniyle “Latin Amerika pazarına biraz daha temkinli baktıklarını” söyledi. Geçtiğimiz ay 80’in üzerinde çalışanını işten çıkartan 2TM bu işten çıkartmanın gerekçesini “değişen küresel finansal manzara ve yükselen faiz oranları ve enflasyon” olarak açıklamıştı.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir