Shiba Coin ve 2 Metaverse Altcoin! Balinalar En Çok Bunları Alıyor

Shiba-Coin-Balina

Kripto para piyasasının en güçlü ve en etkili oyuncuları olan balinalar, yüksek bütçeli alımlarıyla altcoinlerin gidişatlarını belirleyebiliyorlar. Ethereum balinaları son günlerde hareketliği oldukça arttı. Dogecoin, Shiba Coin ve 2 metaverse altcoine odaklanan balinalar bu coinlerin hızla yükseleceğini mi düşünüyorlar?

Altcoin Balinaları ApeCoin Alıyor

WhaleStats’ın son verilerine, borsa dışı en zengin 100 ethereum adresinin davranışlarını ve değişimlerini gösteriyor. Dijital varlık balina izleme web sitesi, son 24 saatte zengin kripto para yatırımcılarının yaptığı işlem hacminin The Sandbox (SAND)’ı 5. Sıraya yükselttiğini gösterdi.

Mega balinalar Ehereum’um kendisine ve birkaç stablecoinin yanında Yune labs’ın ApeCoin’ine de oldukça fazla ilgi gösteriyor. Popüler Bored Ape (BAYC) NFT koleksiyonunun sosyal kripto para birimi APE, yeni metaverse projesi Otherside’ın ilk durusunda geçtiğimiz günlerde fiyat artışları yaşandı.

Metaverse Altcoinler

SAND ve APECoin dışında yoğun ilgi gören bir diğer metaverse altcoin ise Decentraland (MANA) oldu. WhaleStats ayrıca birkaç önemli haberi de sosyal medya üzerinden meraklılara duyurdu. Balinaların kısa süre önce yaptığı alım/satımların listesi ilgili altcoinler için sizlere kısa vadeli  fikirler verebilir.

  • BlueWhale0073 adlı beşinci en büyük ETH balina cüzdanı, 5.454.792 dolar karşılığında 219.332.229.787 SHIB tokeni satın aldı.
  • Altıncı sıradaki ETH balinası BlueWhale0097, 4.410.000 dolara 250.000 APE satın aldı.
  • Dokuzuncu sırada yer alan balina cüzdanı, 1.178.967 dolara 51.799.991.288 SHIB aldı.

WhaleStats ayrıca, en zengin 5.000 ETH balinasının elinde hangi altconini tutuğuna ve hangi altcoinleri en çok aldığına dair bir tablo da paylaştı. Buna göre listenin başında Shiba Coin geliyor.

Alcoinler hakkında daha fazla haber için Kripto Haber sayfamızı takip edin.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir