Bitcoin Yükseliş İçin Hazır!

Bitcoin-BTC-Yükseliş-Kripto

Bitcoin değerinin bugün itibariyle keskin bir şekilde düştüğü gözlemlendi. Uzun süredir düşüşte olan Bitcoin, henüz güvenli bir seviyeye ulaşmış değil.

Dün öğle saatlerinde başlayan aşağı yönlü maceranın bu sabah 05:00 sıralarında sona erdiği gözlemlendi. BTC bu noktada harici bir çubuk yapısı oluşturdu ve yukarı yönlü bir saldırı başlattı.

Altcoinler hala düşüş eğiliminde görünse de, önde gelen kripto para birimi önümüzdeki saatlerde daha fazla toparlanırsa altcoinlerin önemli bir değer kazanması bekleniyor.

Bitcoin’in kısa vadeli eğiliminin tekrar yukarı doğru değişmesi için BTC’nin 30.000 $’da konumlanmış bir düşüş trendini aşması gerekiyor.

Bu eğilim noktasının üzerindeki hacimler, Bitcoin’in yükselişinin onaylanacağı ve bu durumda da altcoinler üzerindeki satış baskısını ortadan kaldıracağı anlamına gelir.

Bitcoin’de (BTC), Yükseliş Ne Zaman Başlayacak?

Şu anda 29.200 dolardan işlem gören BTC, en kritik destek seviyelerinden biri olan 28.700 doların üzerinde kalmayı başardı.

Önde gelen kripto para birimi, bu destek noktasını kaybetmediği takdirde yeniden değer kazanmaya başlamasını bekliyoruz ve bu seviyenin altında kapanırsa kripto para piyasasını büyük bir kaosa sürükleyebilir.

ABD hisse senetlerinin gidişatından büyük ölçüde etkilenen BTC‘ye ve 16.30TSI’de açılan ABD hisse senedi endeksine çok dikkat edilmesi gerekiyor.

Bu yazıda yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır. Ekonomi ve Bitcoin haberleri için Metaverse NFT Haber sayfamızı takipte kalın.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir