Bitcoin’de Veriler Ne İfade Ediyor?

Bitcoin-Veri-Gösterge

Günümüzde zincirleme analiz, Bitcoin (BTC) fiyatlarının ayı piyasasında nerede olduğunu belirlemek için gerçek kayıp göstergelerine bakıyor. Bu gerçekleşen zarar ile net gerçekleşen kar/zararı değerlendiren bir göstergedir.

Günümüzün analizine göre zarar,  Bitcoin (BTC) fiyatlarının çıplak pazarda nerede olduğunu belirler. Yapılan açıklamaya göre, bugün yaşanan kayıplar BTC’nin 2014 ve 2018 yıllarında mutlak fiyatlarındaki düşüşle karşılaştırılabilir. Lütfen bu değerlerin aşılabileceğini unutmayın. Bu, Bitcoin’in zaten dibe vurmuş veya buna çok yakın olabileceğini gösteriyor.

 Öte yandan, gerçekleşen kayıp, son hareketin fiyatının mevcut hareketin fiyatından daha yüksek olduğu, taşınan tüm kripto para birimlerinin toplam kaybını (dolar olarak ifade edilir) temsil eder.

Bu göstergenin mutlak sayısı, 7 günlük basit hareketli ortalamanın (7D SMA) dün tarihin ikinci en yüksek seviyesine ulaştığını gösteriyor. Bitcoin, sadece birkaç gün içinde 59.000 dolardan 30.000 dolara düşen Mayıs 2021 çöküşünde bu sayıyı aştı.

 Mevcut düşüş çok ciddi değil, ancak  (40.000 $ ila 26.700 $) hasar seviyesi karşılaştırılabilir.

Göstergeler Ne Diyor?

Uzun vadeli gerçek kayıp tablosunda, zincirleme verilerin yakın ayı piyasasının dibini gösterdiğine dair başka bir argüman da görülebilir. Dünkü tweet’te, zincir içi analist therationalroot, piyasa değerine göre zararları ve kârları gösteren bir grafik yayınladı.

 Analistlere göre, etrafındaki kayıplar önceki Bitcoin fiyatlarının altında zirve yaptı. Aralık 2018’de ayı piyasasının sona ermesinden, Mart 2020’de COVID 19’un çökmesinden ve Mayıs 2021’de yukarıda belirtilen geri çekilmeden bu yana devam eden teslimiyet, yatırımcı davranışıyla karşılaştırılabilir görünüyor.

En güncel Kripto Haberleri için sayfamızı takipte kalın.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir