Ethereum balinaları altcoin alıyor!

Ethereum-Balina-Altcoin

Mayıs, kripto para piyasası için kasvetli bir ay oldu. Terra (LUNA) şokundan sonra, kripto para birimi, altta sabitlenmiş bir çizgi ile desteği tuttu. Bazı yatırımcılar için piyasa, fırsatları değerlendirdiği bir dönemdedir.

En büyük kripto para birimleri olan Bitcoin ve Ethereum, 30 günlük zayıf bir dönem geçirdi. BTC ve ETH, son 30 gün içinde sırasıyla %31 ve %37 düştü. Bu da piyasaya ciddi zarar verdi. Küresel kripto para piyasası son gün %3’ten fazla düştü ve 1,25 trilyon dolar değerinde.

Korku ve açgözlülük göstergeleri son üç yılın en düşük seviyelerine inmiştir. Bu endeks, piyasanın aşırı korku ve aşırı satış baskısı yaşadığını gösteriyor. Ancak metriğin bu seviyelere düşürülmesi büyük cüzdan sahipleri için büyük bir fırsat sunuyor.

Ethereum'un en büyük balinaları bu altcoini topluyor!

Büyük Ethereum cüzdanlarının düşüş hareketi, birçok yatırımcının yakından takip ettiğini gösteriyor. Son verilere göre Ethereum balinaları DeFi tabanlı altcoin alımları yapıyor.

Verilere göre, en büyük cüzdan fiyat indirimleri için büyük miktarda Wrapped Bitcoin (WBTC) ve Wrapped Ethereum (wETH) satın aldı. WhaleStats’a göre, “Saruman” adlı bir balina, son 24 saat içinde birden fazla işlemde yaklaşık 10,3 milyon dolar değerinde Ethereum satın aldı. Ayrıca 2.6 milyon dolara cüzdanına 1.321w ETH ekledi.

BlueWhale0090 adlı başka bir balina, 48,7 milyon dolardan fazla yalnızca WBTC ekledi. Bu işlemden sonra Saruman, 29.31 milyon dolara 999WBTC’yi cüzdanına koydu.

En büyük Ethereum balinaları, bu piyasa koşullarında 41,03 milyon doların üzerinde WBTC tutuyor.

Bu yazıda yatırım tavsiyesi bulunmamaktadır.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir