Terra LUNA 2.0 Geliyor! Binance Yeni Luna’nın Çıkış Onayını Verdi.

Terra-Luna-2.0-Binance

Terra resmi Twitter sayfası üzerinden, çatallanma olmayacağını, Terra 2.0’ın yeni bir blockchain olacağını duyurdu.

Luna'nın belirsizliği artık sona erdi.

Terra topluluğunu yeniden yapılandırma çalışmaları devam ederken, resmi duyuru geldi. Terra Luna, kripto para birimleri arasında en kötü düşüşü yaşadı ve ticaret kapatıldığı için yeni bir karar aldı. Bu karar, Terra 2.0 adı altında yeni bir kripto para birimi listelenecektir. Binance, görüşmelerin olumlu geçtiğini duyurdu.

Binance tarafından da onaylanan ve desteklenen Terra LUNA 2.0’ın yapımı 27 Mayıs’ta gerçekleşecek.

Terra Luna, eski coin yerine kurtarma operasyonları gerçekleştirerek Terra 2.0'ı piyasaya sürmeye karar verdi.

7 Mayıs’ta alınan bir anlık görüntüye göre, token sahiplerinin neredeyse bire bir airdrop alacağı bildiriliyor. Büyük çöküşten sonra token satın alanlara 1:0.0000015 oranında jeton dağıtılması planlanıyor. Yani, kazadan sonra LUNA alanlar, bulunan her 100.000 LUNA için 0.15 yeni LUNA’ya sahip olacak.

UST sahipleri için, istikrar bozulmadan önce elinde bulunduranlara 1:0.033 oranında dağıtım yapılacak. Öte yandan, büyük çöküş sonrası UST satın alan kişiler 1:0.13 oranla dağıtım alacak, bu da bir birim UST için 0.013 yeni LUNA token verileceği anlamına geliyor.

Bu hafta blockchain kurulumunda herhangi bir sorun olmazsa, airdrop ödül miktarının %30’u peşin olarak dağıtılacaktır. Kalan miktarın, 6 aylık dağıtım süresi ile 2 yıl içinde dağıtılması planlanmaktadır.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir