ÜNLÜ ANALİST KONUŞTU : BITCOIN FİYAT BEKLENTİM!

Ünlü-Analist-Bitcoin

Lider kripto para birimi Bitcoin yeni haftaya yükseliş hamlesi ile başladı ve Salı günkü düzeltmeden sonra yukarı yönlü yeni bir hamle yaptı. BTC’de görülen yükselişin altcoin’leri de hemen hemen her zaman olduğu gibi etkilediği görülüyor. Peki, bu yükseliş kalıcı olacak mı?

BITCOIN GÜNCEL FİYAT YORUMU

Piyasa değeri bakımından en büyük kripto para birimi olan Pazartesi günü Bitcoin, 20.000 dolar seviyelerinden 22.800 dolar seviyelerine kadar yükseldi. Salı günü ise 21.500 dolar seviyelerine kadar bir geri çekilme oldu ancak önemli desteklerin altı görülmedi ve bu da Salı günü akşam saatlerinde başka bir yükselişi tetikledi. 23.864 dolara kadar yükselen Bitcoin yazının kaleme alındığı sırada 23.500 dolar sınırında işlem görüyor. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıllarda Bitcoin ve dolayısıyla altcoin’ler 4 yıllık döngüler halinde hareket etti ancak bazı analistler bu sefer durumun farklı olduğunu düşünüyor.

TRADER XM'DEN BITCOIN FİYAT BEKLENTİSİ !

Twitter’ın popüler kripto analiz hesaplarından olan Trader XM de aynı şekilde “Bu sefer farklı” mesajı ile bir grafik paylaştı. Analistin paylaştığı grafikte de görüldüğü gibi Bitcoin fiyatı yükseliş aralığını dört kez test ederken düşüş aralığına bir test gelmedi. Bu da yapılan yorumlara göre alıcıların artık satış yapanlardan daha güçlü olduğunu gösteriyor olabilir.

TRADERXM-BITCOIN-YORUMU

Trader XM’e yanı veren Twitter kullanıcısı Justiinape ise 27 bin dolar ile 28 bin dolar aralığının yakın olduğunu dile getirdi. Trader XM de buna yanıt olarak belirtilen aralığı beklediğini ama sonrasında uzun süreli bir konsolidasyonun gelebileceğini ifade etti.

Metaversenfthaber.com Sorumluluk Reddi: Bu yazıda yer alan bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez. Yatırımcılar, kripto para birimlerinin yüksek volatilite ve dolaysıyla risk taşıdığının farkında olmalı, kendi araştırmaları doğrultusunda işlemlerini gerçekleştirmelidir. Metaverse Haberlerimizi web sitemizden, Facebook, Twitter hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir